Salon de infrumusetare Alisa Salon de infrumusetare Alisa Strada Bogdan Petriceicu Hasdeu, nr.82, Cluj-Napoca 400371 +40745485869 35 Lei - 500 Lei
Tratament parafina manichiura si pedichiura Tratament parafina manichiura si pedichiura

  Tratament parafina Cluj.

Este de stiut ca mâinile sunt oglinda vârstei noastre.

Acesta nu este insa singurul motiv pentru care trebuie sa le acordam mainilor o atentie deosebita.

Mainile sunt si cartea  noastra de vizita si asta ne obliga sa le facem o prezentare cum se cuvine.

În zilele noastre, tratamentul cu parafina este indispensabil în îngrijirea si tratarea mâinilor si a picioarelor.

Munca menajera, cea de birou, sportul în aer liber, gradinaritul, dar si înaintarea în vârsta afeteza pielea mainilor si picioarelor noastre astfel incat un astfel de tratament devine absolut necesar.

Tratamentul cu parafina este solutia ideala pentru pielea uscata si sensibila, avand ca efecte depigmentarea, hidratarea si catifelarea pielii pentru o perioada lunga de timp.

Se recomanda a se efectua atat in anotimpul calduros, atunci cand pielea este supusa temperaturilor inalte si radiatiilor solare, cat si in anotimpul rece, datorita gradului scazut de hidratare .

Acest tip de tratament se recomanda si in asociere cu masajul de recuperare medicala deoarece amelioreaza durerile musculare, relaxand si decongestionand tesuturile suprasolicitate si surmenate.

Nu trebuie sa omitem nici ingrijirea de care au nevoie unghiile noastre. 
In acest scop va propunem tratamente pentru unghii, special create sa sustina sanatatea acestora sau sa rezolve problemele cu care se confrunta.

Tratamentul cu parafina poate fi integrat serviciului de  manichiura si pedichiura clasica,  constructie cu gel, unghiilor tehnice sau oja semipermanenta.

 

Tratament parafina maini si picioare

Preturi tratament parafina

Tratament parafina maini  35lei

Tratament parafina picioare  45lei

Tratament parafina pentru fata  35lei

Consulta toate tarifele noastre aici !