Tratament parafina Cluj

 

Este de stiut ca mâinile sunt oglinda  vârstei noastre. Acesta nu este insa singurul motiv pentru care trebuie sa le acordam mainilor o atentie deosebita. Mainile sunt si cartea  noastra de vizita si asta ne obliga sa le facem o prezentare cum se cuvine.

În zilele noastre, tratamentul cu parafina este indispensabil în îngrijirea si tratarea mâinilor si a picioarelor.

Munca menajera, cea de birou, sportul în aer liber, gradinaritul, dar si înaintarea în vârsta afeteza pielea mainilor si picioarelor noastre astfel incat un astfel de tratament devine absolut necesar.

Tratamentul cu parafina este solutia ideala pentru pielea uscata si sensibila ,avand ca efecte depigmentarea, hidratarea si catifelarea pielii pentru o perioada lunga de timp.

Se recomanda a se efectua atat in anotimpul fierbinte,atunci cand pielea este supusa temperaturilor inalte si radiatiilor solare, cat si in anotimpul rece, datorita gradului scazut de hidratare .

Acest tip de tratament se recomanda si in asociere cu masajul de recuperare medicala deoarece amelioreaza durerile musculare,relaxand si decongestionand tesuturile suprasolicitate si surmenate.