Manichiura Cluj

Mainile reprezinta pentru orice femeie o veritabila ,,catre de vizita’’ inca din cele mai vechi timpuri si pana in zilele noastre. Ofera-ti o manichiura clasica la salonul de manichiura din Hasdeu si iti garantam ca nu vei regreta.

Lasa-ti mainile sa fie rasfatate in emolienti parfumati si catifelati. Cedeaza mangaierii apei calde si masajului calmant. Lasa-le invaluite in masti preparate special pt a le imbunatati aspectul si sanatatea .

Oferiti-le  mainilor dumneavoastra atentia pe care o merita !

Pedichiura Cluj

Multi dintre noi abia asteptam vara, sa ne putem plimba desculti prin nisip, sa inotam mult, sa ne relaxam, insa de multe ori, nisipul si apa ne afecteaza unghiile, stricandu-le aspectul.

Picioarele sunt de multe ori cele mai neglijate parti ale corpului nostru. Atat pielea talpii, cat si unghiile au insa nevoie de o ingrijire speciala nu doar pe timpul verii, cand purtam incaltaminte decoltata sau sandale. In anotimpul rece, din cauza temperaturilor scazute si a incaltamintei de sezon, pielea se deshidrateaza si astfel apar acele crapaturi ale calcaielor, care pe langa aspectul inestetic sunt si neplacute la atingere. De asemenea, bataturile trebuie indepartate inca inainte de a deveni suparatoare. Pedichiura la Salon Alisa Cluj  rezolva toate problemele picioarelor tale.

Instrumentele folosite la pedichiura  sunt sterilizate  in solutie de sterilizare la rece si apoi in sterilizator- autoclav ,astfel incat la salonul nostru sunteti in deplina  siguranta.

O ingrijire necorespunzatoare atrage dupa sine efecte neplacute si uneori, greu de tratat. Vino la noi la pedichiura in Cluj si impreuna vom gasi solutia potrivita pentru picioarele tale!