Salon de infrumusetare Alisa Salon de infrumusetare Alisa Strada Bogdan Petriceicu Hasdeu, nr.82, Cluj-Napoca 400371 +40745485869 35 Lei - 500 Lei
Masaj la birou, office massage, on chair massage, events massage Masaj la  birou, office massage, on chair massage, events massage

MASAJ LA BIROU CLUJ.

OFFICE MASSAGE.

ON SITE - ON CHAIR MASSAGE.

Stresul profesional a devenit o problema tot mai des invocata  in zilele noastre in randul marilor companii.

Aceasta stare de disconfort produce efecte nefavorabile asupra eficientei si creativitatii angajatilor ducand si la  scaderea calitatii muncii acestora.

Incercand sa intampinam aceasta situtie neplacuta si de actualitate va propunem serviciile noastre de masaj la birou, ca solutie rapida si sigura a acestei probleme.

Se stie ca angajatii sanatosi sunt de 3 ori mai productivi decat cei cu o sanatate precara. Este o legatura de interdependenta intre starea de sanatate a angajatilor, satisfactia muncii, eficienta profesionala si calitatea serviciilor.

Echipa Salon Alisa sustine programele de wellness in randul angajatilor si nu numai, contribuind  astfel la preventia  inbolnavirilor, a absenteismului,  a dezvoltarii  dizarmonice si nesanatoase  a indivizilor.

ON CHAIR masssage-ul:

  • relaxeaza si decontractureaza musculatura,
  • creste mobilitatea 
  • inlatura durerea, 
  • inbunatateste tonusul
  • detensioneaza zonele afectate de sederea prelungita in aceeasi pozitie la birou.

Sedintele de masaj la birou au o durate ce variaza intre 5-30 min si sunt concepute astfel incat, sa nu perturbe activitatea si ritmul normal al unei zile de munca.

Una sau doua sedinte de masaj la birou pe saptamana sunt recomandate pentru a avea efecte vizibile de bunastare a angajatilor.

On chair massage -ul se realizeaza, dupa cum spune si numele, pe un scaun special realizat pentru a asigura o stare de confort si relaxare.

Office masajul previne si trateaza, daca este cazul, afectiunile datorate pozitiilor vicioase ale coloanei vertebrale.

Acest tip de masaj este tot mai popular deoarece pacientul nu trebuie sa se deplaseze la cabinet, ci kinetoterapeutul vine la birou pentru a-i pune la dispozitie acest serviciu.

Terapia prin masaj la birou este personalizata in functie de de necesitatile fiecaruia dinte pacienti.

Prin masaj se previne apritia  bolilor profesionale, absenteismul datorat diverselor afectiuni, se creste randamentul individual si al companiei in general.

De obicei in cadrul Office massage se folosesc tehnici si manevre din mai multe terapii cum ar fi : presoterapia, shiatzu, gimnastica pasiva, osteopatie , strecing si drenaj limfatic.

Serviciul de Office massage este usor de integrat in spatiul profesional, necesita consum limitat din timpul angajatului. Sesiunile de Chair masage sunt organizate astfel incat sa nu deranjeze  activitatea normala a angajatilor

Masajul la birou se focalizeaza in special pe segmente ca: umeri, gat, cap, spate, brate si mai putin membre inferioare. Avantajul fata de masajul clasic este acela ca nu necesita folosirea de ulei, crema sau pudra iar persoana careia i se face masajul nu trebuie sa se dezbrace.

Prin serviciul ,,Office massage'' sustineti sanatatea angajatilor dumneavoastra si cresteti performantele si eficienta acestora. Masajul la birou are beneficii multiple atat pentru companie cat si pentru angajati.

In ceea ce priveste angajatul, acesta beneficiaza de efectele surprinzatoare ale office massage-ului asupra sistemului circulator, musculo-scheletal,  limfatic, osteo-articular, asupra starii psihice dar si de tratarea durerilor cronice sau acute.

Angajatul se bucura in acest context si de efectul de scadere a stresului profesional si de efectul analgezic al masajului pe scaun.

Printre  alte beneficii enumeram:

-masajul la birou intensifica starea de vigilenta si puterea de concentrare.

-reduce simptomele de oboseala cronica.

-stimuleaza sistemul imunitar.

Daca discutam despre companie si aceasta la randul ei are avantaje multiple date de serviciul ,,masaj la birou'' atunci cand il ofera ca bonus angajatilor.

Amintim aici : motivarea angajatilor, manifestarea apreierii si a interesului fata de sanatatea acestora, reducere a stresului din mediul profesional, cresterea productivitatii si eficientei angajatilor, diminuarea anxietatii, crearea unei atmosfera sanatoase si pozitive la birou, dezvoltarea devotamentului fata de companie, scaderea ratei absenteismului si a supraincarcarii angajatilor disponibili ramasi, preventia imbolnavirii cu boli profesionale a angajatilor.

Este recomandat sa apelati la noi deoarece intotdeauna este mai usor sa previi decat sa tratezi ..

Programul de masaj la birou are 3 variante diferite:

  1. Programul pentru Angajatori: compania ofera serviciul ca beneficiu, prima, bonus angajatilor
  2. Programul Fifty / Fifty: compania suporta 50% si angajatul 50% din abonament
  3. Programul pentru Angajati

MASAJUL LA EVENIMENTE CLUJ / EVENTS MASSAGE CLUJ

Pregatesti organizarea unui eveniment important si vrei sa fie unul memorabil?

Conferinta, expozitie, team building, seminar, eveniment sportiv, petrecere la birou, intalnire de afaceri, aniversare, inaugurare de sediu, targ?

Venim in intampinarea ta cu un serviciu pe care sa il oferi drept cadou participantilor si cu care sa ii surprinzi in mod placut.

Serviciul de masaj la evenimente este calea cea mai simpla si mai rapida spre confort disponibila pentru a crea un impact pozitiv asupra participantilor.

Masajul la evenimente este un serviciu ,, in trend '' in randul marilor corporatii, un serviciu cu care faceti din evenimentul organizat de dumneavoastra unul de succes.

Events massage-ul este un serviciu  pe care il oferiti drept bonus participantior si colaboratorilor. Este atractia perfecta, experienta unica si memorabila a evenimentului  dumneavoastra.

De obicei clientii nostri sunt surprinsi de disponibilitatea acestui serviciu si suntem convinsi ca si ai dumneavoastra vor fi la fel.

Masajul la eveniment poate fi asimilat unei,, pauze de sanatate'' , in care participantii pot beneficia si de fructe proaspete, fresh, apa, cafea ,,verde'', ceai.

Participantii se pot bucura  de onchair massage in aceasta pauza sau ori de cate ori simt nevoia.

Beneficii:

-inlatura oboseala si durerile asociate lipsei de miscare.

-ajuta la revigorarea auditoriului.

-reda energia pentru urmatoarele activitati si informatii ce trebuiesc asimilate.

-cresc puterea de concentrare si atentia distributiva.

-relaxeaza si creeaza o stare de confort fizic si mental.

-cresc impactul evenimentului organizat.

-reprezinta o forma de recompensare a participantilor si o ocazie de a le arata aprecierea pentru interesul acordat evenimentului.

Serviciile Salon Alisa includ :

-transport la birou sau locatia evenimentului, kinetoterapeuti profesionisti, crearea unei atmosfere intime si relaxante, muzica ambientala, aromoterapie, mese si scaune confortabile, igiena riguroasa si dezimfectare dupa fiecare persoana a spatiului de lucru, suport organizatoric.

Solicita oferta de pret personalizata!

Tarif standard office massage  2,5lei/min

Consulta toate tarifele noastre aici !