Epilare definitiva Dioda Laser

 

 
Cauti un salon de epilare definitiva in Cluj cu experienta in aplicarea acestor tratamente?
Tocmai l-ai gasit...Salon Alisa ofera garantia epilarii definitive in siguranata si cu rezultate imediate.
 
Am pregatit pentru tine cele mai sigure si mai eficiente tehnologii de epilare definitiva disponibile in prezent.
Epilarea cu Dioda Laser si epilarea cu Ipl sunt   eficiente  in cazul tuturor tipurilor de piele  si pe cea mai diversa tipologie a firelor de par.
Avantajul epilarii cu Dioda laser este acela ca face posibila utilizarea lui in orice anotimp.
Ambele metode de epilare sunt nedurerosase, eficiente si 100% sigure.
 
Epilare definitiva rezolva si problema atata de neplacuta si inestetica a firelor crescute in piele si a foliculitei.
Aparatul dioda laser pe care il folosim in salon are 3 lungimi de unda 808nm,755nm,1064nm si se adapteaza perfect oricarei culoare a pielii.
Consulta oferta noastra la epilare definitiva lasee dioda!
 
EPILARE DEFINITIVA IPL


Echipa Salonului de infrumusetare Alisa este permanent la curent cu ultimele tendinte in domeniu, motiv pentru care iti propune servicii de intretinere si infrumusetare de ultima generatie. Venim in intampinarea problemelor cauzate de firele inestetice, cu cea mai noua metoda de EPILARE DEFINITIVA IPL, la preturi fara concureta in Cluj Napoca. Aparatura cu care lucram este de o inalta calitate, fapt pentru care firele de par sunt eliminate in proportie de 50 % inca de la prima sedinta realizata. Sunt necesare de regula 8-10 sedinte maxim pentru eliminrea totala a firelor de par. Metoda de epilare definitiva IPL este  cea mai rapida si mai sigura pentru eliminarea pilozitatii corporale.Este o varianta accesibila si moderna, un mod de epilare la superlativ.

Tinem sa va informam asupra faptului ca nu toate firele de par sunt distruse in acelasi timp. Epilarea IPL distruge firele de par aflate in perioada de crestere. De aceea, sunt necesare mai multe sedinte pentru a obtine rezultatele dorite.

Sedintele de epilare definitiva se vor planifica in functie de specificul firului de par, de tipul de piele al clientei, de zona tratata. In general cel mai indicat este ca sedintele IPL sa se repete la 4-6 saptamani. In perioada de tratament este indicat ca firele sa fie inlaturate cu crema sau lama, oricand este necesar .

Este indicat ca pielea sa nu fie recent bronzata daca ti-ai propus sa incepi epilarea definitiva. Deasemenea, zonele pe care le-ai epilat cu IPL recent ar trebui sa nu mai fie expuse la soare pentru o perioada.

Va oferim o sedinta GRATUITA de epilare definitiva indiferent de zona pentru care decideti sa va faceti un abonament de 10 sedinte.

Afla si celelalte promotii la epilare definitiva!

CE NU ITI SPUNE NIMENI...

Putine centre de epilare definitiva au puterea sa iti vorbeasca despre faptul ca epilarea definitiva, trebuie in anumite situatii intretinuta. Poate sa nu fie nevoie si in cazul tau. Uneori insa, in cazul anumitor clienti, este posibil ca anumiti foliculi pilosi inactivi din piele sa se activeze si sa determine cresterea anumitor fire pe alocuri. Acest lucru se intampla in general in cazuri de dezechilibru hormonal.

In pielea noastra exista o multitudine de foliculi dintre care o parte activi si alta parte inactivi. Unii produc fir, pe care le inlaturam cu IPL, dar metoda nu este eficienta in cazul foliculiolor inactivi. Acestia din urma pot ramane inactivi pentru toata viata sau se pot activa spontan, indiferent ca ati recurs sau nu la epilare definitiva. 

Deoarece ne place sa fim onesti cu  oamenii care ne aleg si care ne apreciaza munca...va propunem sa luati in considerare faptul ca ar putea fi nevoie de o sedinta de intretinere o data pe an, care sa va garanteze faptul ca parul nu o sa va mai creeze neplaceri niciodata.

Profita de reducerile noastre  la ABONAMENTUL DE EPILARE DEFINITIA IPL!!!