Tratament Kasmir par- Cluj

Tratamentul cu kasmir  pentru par este un tratament care se adreseaza tuturor tipurilor de par, indiferent daca este natural sau nu, trecut prin proceduri repetate de vopsire si coafare, sau pur si simplu un par cu varfuri despicate, uscate sau  lipsit de stralucire.

Tratamentul cu Kashmir Hair este un tratament ce hraneste in profunzime firul de par, il reconstruiest si previne electrizarea lui. Formula special creata pentru par indreapta si ofera stralucire parului, restructureaza firele despicate, hraneste  si hidrateaza. Tratamentul intra in interiorul firului de par, umle golurile si repara zonele afectate. Cu acest tratament parul nu se mai electrizeaza.

Efectul tratamentului dureaza 5/6 luni, efect asigutat de proteinele, mineralele, zinc, fier, silicon, vitamine continute de acesta. Se formeaza practic un film de protectie pe firul de par, care previne ruperea, echilibreaza hidratarea, modereaza pierderea apei, restructureaza cuticula, se ataseaza de par si rezista la spalare, da volum natural, lasa firul fin si placut la atingere.

Tratamentul cu Keratina Braziliana

Acest tratament este unul de indreptare a firului de par pentru o perioada de 3-6 luni in functie de tipul de par si frecventa spalarii, produsele de ingrijire etc.

Acest procedeu nu foloseste produse chimice ci are in compozitie o proteina naturala organica, care se regaseste in mod natural in compozitia pielii, unghiilor, parului. Ingredientul principal al keratinei sunt proteinele. Se foloseste cu un real succes in restructurarea firului de par, indreptarea firului de par, redarea stralucirii acestuia. Keratina braziliana protejeaza deasemenea parul de efectele nocive ale vantului,frigului, vopsirilor repetate, clorului din apa, etc.Tratamentul asigura parului cret, tern un aspect ondulat, lucios,sanatos si ingrijit iar parului ondulat, un aspect intins, lucios, hranit si restructurat.

Procedura de aplicare a tratamentului de intindere permanenta poate dura intre  1h-4h.