Tatuaj sprancene Cluj

Tatuaj buze Cluj

Tatuaj contur ochi Cluj

 

Daca sprancenele, ochii sau buzele tele nu sunt exact asa cum le doresti, poti apela cu incredere la tatuajul corector semipermanent. Tinem sa iti aducem la cunostinta ca aceste proceduri se realizeaza cu instrumentar de unica folosinta, sunt noninvazive, iar durata lor in timp este de aproximativ 2 ani.

TATUAJ SPRANCENE-CLUJ

Tatuajul sprancenelor se realizeaza prin trei metode diferite: tatuaj sprancene plin sau tribal, tatuaj pudrat, sprancene fir  cu fir realizat cu masina de tatuaj si tatuajul semipermanent fir cu fir realizat manual .Aceasta tehnica ce se mai numeste și  Metoda Hiperrealista,3D sau Microblading. Metoda de micropigmentare adecvata  sprancenelor  fiecarei cliente in parte, poate fi stabilita numai la consultatia prealabila tratamentului. Tatuajul semipermanent al sprancenelor se realizeaza in culori adecvate tipului de ten si par al fiecarei cliente in parte. Tatuajul sprancenelor se face respectand trasaturile morfologige ale fetei si fara a indeparta în totalitate  firele din sprancenele naturale,ci numai in masura in care acestea trebuiesc pensate.Tatuajul sprancenelor in Cluj este specialitatea Salonului Alisa din Hasdeu.

MICROBLADING CLUJ

Tatuajul fir cu fir al sprancenelor capata un aspect 99% natural daca alegeti ca tehnica de pigmentare microbading. Este o metoda manuala, care permire realizarea unor fire in sprancene care se confunda usor cu cele naturale. Aceasta tehnica umple golurile din sprancene, acopera cicatrici, permitand tehnicianului sa creeze forme noi pentru sprancenele dumneavoastra, sa acopere tatuaje mai vechi fara sa deterioreaze firele existente.  Aeasta tehnica de tatuare a sprancenelor fir cu fir este cea mai actuala si solicitata de clientii  din toata lumea.

Tehnica microblading deriva din tatuajul manual realizat inca din cele mai indepartate timpuri.

TATUAJ BUZE, TATUAJ CONTUR OCHI

Va oferim deasemenea servicii de tatuaj al conturului buzelor, tatuajul plin al buzelor, tatuajul cu efect de marire a buzelor.

Tatuarea buzelor, indiferent de tehnica aleasa, reuseste sa confere buzelor tale un aspect bine conturat si o culoare asemanatoare rujului tau preferat. Marele avantaj al micropigmentarii este economia de timp pe care o faci in fiecare dimineata, cand te trezesti cu machiajul impecabil deja ,,aplicat''.

Recomandam micropigmentarea buzelor in cateva situatii particulare cum ar fi:

-ai buze slab conturate ,subtiri, si decolorate

-buzele tale sunt asimetrice,au cicatrici sau nu au o terminatie vizibila

-arcul buzelor tale lipseste

-buzele tale nu au volum sau au riduri

-buzele au culoare nepotrivita, pete sau zone depigmentate

Pigmentarea conturului ochilor vine in ajutor acelor doamne care refac la nesfarit, cu tus sau creion, un contur care nu iese niciodata la fel la ambii ochi. Venim in intampinarea acestora pentru dimineti relaxate, fara graba si griji pentru aspectul make-upului ochilor.

TATUALUL AREOLEI MAMARE

Reconstruim prin micropigmentare aspectul natural al areolei mamare. Intervenim atat in situatia in care areola mamara este fara contur, deformata, decolorata, cat si in situatia in care aceasta lipseste in totalitate. Sustinem reconstructia mamara mai ales in cazurile de masectomie. Aceasta procedura ajuta  pacientele sa se simta mai confortabil, sa fie mai optimiste si mai increzatoare. Ne place acel zambet minunat al doamnelor care isi redescopera areola mamara perfecta.

TATUAJUL SCALPULUI SI CICATRICILOR

Aceste servicii de micropigmentare sau make up semipermanent, cum mai sunt ele numite, se adreseaza atat femeilor cat si barbatilor. Tatuajul cosmetic vine si  in intampinarea problemelor cauzate de chimioterapie, alopecie, vitiligo, cicatrici.

Salon Alisa din Cluj,  str.,Hasdeu, nr.82, realizeaza GRATUIT manopera  tatuajului  semipermanent al sprancenelor si areolei mamare, persoanelor care au suferit de tratamente de chimioterapie si radioterapie. (se vor achizitiona doar acul, pigmentul si anestezia necesare operatiunii)