Laminare Gene si sprancene Cluj

 

Laminare. Pensat. Vopsit sprancene

Este momentul ca grijile eterne in ceea ce priveste linia si forma sprancenelor tale sa dispara. Vino la Salon Alisa Hasdeu si sprancenele tale vor capata forma adecvata fizionomiei tale. Pensarea, vopsirea si laminarea acestora sunt instrumente care ne permit sa facem dintr-o spranceana banala una spectaculoasa.

Pentru pensat sprancene  alege cu incredere SAlon Alisa deoarece respectam fiecare fir de par in parte, deoarece pentru noi sprancenele sunt importante, iar felul in care se adapteaza fizionomiei tale este obiectivul nostru principal.

Vopsitul sprancenelor face si el parte din minunata arta a stilizarii acestora. Alegem intotdeauna culoarea adevcata parului si tenului tau pentru un aspect natural .

Laminarea sprancenelor este un tratament inovator, prin care iti oferim cel mai mare volum, pe care l-ai avut vreodata la sprancene.Cu ajutorul laminarii , fiecare fir din spranceana ta este aranjat in directia dorita pentru umplerea golurilor din sprancene si pentru un efect plin si spectaculos.Tratamentul de laminare este asemanator tratamentului cu keratina, deoarece hraneste, hidrateaza , restructureaza fierele, le aranjeaza si le ,,imblanzeste '' pe cele crete si rebele.

In cadrul procedurii de laminare facem deasemenea un tratament de intretinere, si revitalizare a fielor cu vitamine , minerale si keratina de calitate superioara.

Dupa procedura de laminare sprancene, aceste vor arata considerabil mai groase, mai pline de volum, mai aranjate,ele vor fi mai sanatoase si vor avea forma pe care ti-o doresti si la care ai visat dintotdeauna.

Laminare gene. Vopsit gene.Extensii gene

Cu siguranta ca nu toata lumea s-a nascut cu gene lungi si dese, dar  cu ajutorul specialistilor nostri puteti beneficia de minunatele efecte ale unui aspect perfect prin vopsirea ,laminarea sau extensia acestora.

Vopsitul genelor tale nu trebuie lasat pe mana oricui. Vopseaua pe care o folosim nu produce alergii, nu irita ochii si arata excelent pe genele tale.

Laminarea genelor este potrivita pentru tine, daca esti in cautarea unui look natural, a unei solutii de punere in evidenta a genelor fara extensia acestora, a unui tratament pentru gene care sa le dea volum in mod natural. Cu ajutorul vitaminelor, a keratinei, colagenului pe care  produsele de laminare le contin, putem aranja genele rebele, le putem da o forma curbata, le putem creste volumul cu 30-50% si lungimea cu pana la 2mm. Laminarea genelor practic are si un efect de lifting  si ajuta la intarirea si cresterea genelor tale naturale.

Acest tratament se adreseaza si barbatilor care au gene prea lungi si drepte, si care fara curbura fiziologica le ingreuneaza vederea.

In cadrul acestui tratament, genele pot fi si vopsite.

Extensiile de gene fir cu fir sunt si ele o alegere speciala pentru ochii si privirea ta. Daca doresti sa starnesti admiratia celorlalti alege acest serviciu si vei fi pe deplin satisfacuta. Produsele sunt de calitate superioara, sunt rezistente si de-a dreptul spectaculoase o data aplicate . Aceste gene trebuie intretinute periodic la salon prin sedintele de umplere care au scopul de a le prelungi rezistenta si de a le reconferi aspectul tridimensional.

Daca va doriti un tatuaj sprancene, Salon Alisa Cluj va  ofera si acest serviciu la preturi exceptionale.