Unghii tehnice Cluj

Oja semipermanenta

 

Daca si pentru tine conteaza ce impresie lasi celor din jur, dar mai ales cum te simti tu in propria piele, atunci si unghiile tale au nevoie de o ingrijire deosebita.

Daca ai unghiile fragile, exfoliate si le vrei rezistente si ireprosabile, specialistii nostri in unghii cu gel iti stau la dispozitie cu o manichiura tehnica si o pedichiura tehnica desavarsita .Manichiura cu gel este tot mai populara si mai solicitata de clientele noate. Unghiile tehnice sunt alegerea potrivita pentru acelea dintre dumneavoastra care isi doresc o manichiura frumoasa pentru o perioada mai lunga de timp. Unghiile cu gel au cateva mari avantaje cum ar fi: nu necesita o ingrijire speciala si arata impecabil pentru aproximativ 1 luna de zile.

Atentie!  Pentru ca aceste unghii tehnice sunt extrem de practice, pentru ca arata impecabil si pentru ca nu se rup, este posibil sa dea ''dependenta''.

Este recomandat ca odata la 3-4 saptamani sa-i faci o vizita manichiuristei, pentru intretinerea unghiilor cu gel. In caz contrar, risti o potentiala rupere si aparitia aspectului neingrijit al mainilor sau al picioarelor tale.

Datorita necesitatii de satisfacere a nevoilor femeiilor contemporane a aparut minunata Oja Semipermanenta. Manichiura cu oja semipermanenta rezista mai mult decat orice tip de manichiura clasica .

Rezistenta unghiilor acoperite in acest gel-lac este mult mai mare, astfel incat, o manichiura cu oja semipermanenta dureaza cel putin 2 saptamani, motiv pentru care incepe sa aiba  tot mai multe adepte.