Sunteti vizitatorul: 94692
Salon de infrumusetare "Alisa", Cluj Napoca
Str. B.P. Hasdeu nr 82, Tel 0745 485869
images/salon-alisa1.jpg images/salon-alisa2.jpg images/salon-alisa3.jpg images/salon-alisa4.jpg images/salon-alisa5.jpg images/salon-alisa6.jpg

  Tatuaj sprancene Cluj-Tatuaj buze Cluj-Tatuaj contur ochi Cluj

 

 

Daca sprincenele, ochii sau buzele tele nu sunt exact asa cum le doresti, poti apela cu incredere la tatuajul corector semipermanent. Tinem sa iti aducem la cunostinta ca aceste proceduri se realizeaza cu instrumentar de unica folosinta,sunt noninvazive, iar durata lor in timp este de aproximativ 2 ani.

TATUAJ SPRANCENE-CLUJ

Tatuajul sprancenelor se realizeaza prin trei metode diferite: tatuaj sprancene plin sau tribal, tatuaj sprancene fir  cu fir realizat cu masina de tatuaj si tatuajul semipermanent fir cu fir realizat manual -tehnica ce se mai numeste și  hiperrealista , 3D sau Microblading. Metoda de micropigmentare adecvata  sprancenelor  fiecarei cliente in parte , poate fi stabilita numai la consultatia prealabila tratamentului. Tatuajul semipermanent al sprancenelor se realizeaza in culori adecvate tipului de ten si par al fiecarei cliente in parte.Tatuajul sprancenelor se face respectand trasaturile morfologige ale fetei si fara a indeparta în totalitate  firele din sprancenele naturale ci numai in masura in care acestea trebuiesc pensate.Tatuajul sprancenelor in Cluj este specialitatea Salonului Alisa din Hasdeu.

MICROBLADING CLUJ

Tatuajul fir cu fir al sprancenelor capata un aspect 99% natural daca alegeti ca tehnica de pigmentare microbading. Este o metoda manuala ,care permire realizarea unor fire in sprancene care se confunda usor cu cele naturale. Aceasta tehnica umple golurile din sprancene, acopera cicatrici, permit tehnicianului sa creeze forme noi pentru sprancenele dumneavoastra, acopera tatuaje mai vechi si nu deterioreaza firele existente. Aeasta tehnica de tatuare a sprancenelor fir cu fir este cea mai actuala si solicitata de clienti  din toata lumea.

TATUAJ BUZE,TATUAJ CONTUR OCHI,TATUAJ AREOLA MAMARA-CLUJ

Va oferim deasemenea servicii de tatuaj al conturului buzelor,tatuajul plin al buzelor ,tatuajul cu efect de marire a buzelor,tatuajul conturului ochilor,tatuajul scalpului,tatuajul areolei mamare.,tatuajul semipermanent al  cicatricilor.

Aceste servicii de micropigmentare sau make up semipermanent ,cum mai sunt numite,se adreseaza atat femeilor cat si barbatilor.Tatuajul cosmetic vine si  in intampinarea problemelor cauzate de chimioterapie si alopecie .

Salon Alisa din Cluj,str,Hasdeu ,nr,82 ,realizeaza GRATUIT manopera  tatuajului  semipermanent al sprancenelor si areolei mamare ,persoanelor care au suferit de tratamente de chimioterapie si radioterapie.(se vor achizitiona doar acul,pigmentul si anestezia necesare operatiunii)