Sprancene si Gene Cluj

 

Este momentul ca grijile eterne in ceea ce priveste linia si forma sprancenelor tale sa dispara. Vino la Salon Alisa Hasdeu si sprancenele tale vor capata forma adecvata fizionomiei tale. Atat pensarea cat si vopsiea acestora sunt instrumente care ne permit sa facem dintr-o   spranceana banala una spectaculoasa.

Pentru pensat sprancene  alege cu incredere SAlon Alisa deoarece respectam fiecare fir de par in parte, deoarece pentru noi sprancenele sunt importante, iar felul in care se adapteaza fizionomiei feteti tale este obiectivul nostru principal.

Vopsitul sprancenelor face si el parte din minunata arta a stilizarii acestora. Alegem intotdeauna culoarea adevcata parului si tenului tau pentru un aspect natural .

Cu siguranta ca nu toata lumea s-a nascut cu gene lungi si dese, dar  cu ajutorul specialistilor nostri puteti beneficia de minunatele efecte ale unui aspect perfect prin vopsirea sau extensia acestora.

Vopsitul genelor tale nu trebuie lasat pe mana oricui. Vopseaua pe care o folosim nu produce alergii, nu irita ochii si arata excelent pe genele tale.

Extensiile de gene fir cu fir sunt o alegere speciala pentru ochii si privirea ta. Daca doresti sa atragi  privirile celorlalti alege acest serviciu si vei fi pe deplin satisfacuta. Produsele sunt de calitate superioara, sunt rezistente si de-a dreptul spectaculoase o data aplicate . Aceste gene trebuie intretinute periodic la salon prin sedintele de umplere care au scopul de a le prelungi rezistenta si de a le reconferi aspectul tridimensional.

Daca va doriti un tatuaj sprancene, Salon Alisa Cluj va  ofera si acest serviciu la preturi exceptionale.