Sunteti vizitatorul: 133668
Salon de infrumusetare "Alisa", Cluj Napoca
Str. B.P. Hasdeu nr 82, Tel 0745 485869
images/salon-alisa1.jpg images/salon-alisa2.jpg images/salon-alisa3.jpg images/salon-alisa4.jpg images/salon-alisa5.jpg images/salon-alisa6.jpg

Kinetoterapie Cluj

Daca durerile de spate,genunchi,umeri,durerile musculare sau articulare,reumatice sau neurologice,redori pre si post operatorii, iti ingreuneaza activitatea de zi cu zi .....iti propunem sa apelezi cu incredere la serviciile unui profesionist care poate face ca aceste dureri sa devina doar o amintire.

Kinetoterapeutii nostrii  sunt pregatiti deasemenea sa realizeze servicii de kinetoterapie sportiva , kinetoterapia  gravidei,kinetoterapiea bebelusului  si a supraponderalului.

Electroterapia  si fizioterapia se imbina perfect cu kinetoterapia in recuperarea diverselor afectiuni ale sistemului muscular,articular,nervos,respirator,cardio-vascular.

Iti prezentam in continuare cateva dintre afectiunile in care kinetoterapia ,electroterapia si fizioterapia sunt extrem de eficiente :- 

 

Kinesiotaping Cluj

Kinesio Taping este folosita pentru a reduce durerea, pentru a scadea inflamatia, pentru a relaxa muschii suprasolicitati dar si pentru a sustine muschii in miscare. Aceasta metoda a fost dezvoltata de Dr. Kenzo Kase cu 25 de ani în urmă în Japonia. Aceste benzi ,,kinesio tape’’ isi exprima eficacitatea prin activarea sistemelor circulatorii si neurologice. Muşchi nu servesc numai mişcării corpului ci si  in controlul fluxului circulaţiei venoase şi limfatice, a temperaturii corpului, etc.. Folosind o banda elastica, s-a descoperit că muşchii şi alte ţesuturi, ar putea fi "ajutate din exterior". Kinesio Taping creaza astfel o nouă abordare in tratarea nervilor, muşchilor şi organelor...

Kinesio Tape poate fi utilizat în asociere cu alte tratament cum ar fi : crioterapia, hidroterapia, masajul sau electrostimularea. În prezent, Kinesio Taping este folosit  cu succes in spitale, in cazul femeilor insarcinate pentru sustinerea coloanei lordozate de cresterea,, burticii’’şi mai ales de către echipele de sportivi profesionisti.

Metoda este efectuata de catre kinetoterapeutul nostru acreditat in kinesiotaping la Madrid, curs sustinut de profesorul de kinesio Fernando Reyes, actualul kinetoterapeut al echipei de fotbal Real Madrid.