Sunteti vizitatorul: 133671
Salon de infrumusetare "Alisa", Cluj Napoca
Str. B.P. Hasdeu nr 82, Tel 0745 485869
images/salon-alisa1.jpg images/salon-alisa2.jpg images/salon-alisa3.jpg images/salon-alisa4.jpg images/salon-alisa5.jpg images/salon-alisa6.jpg

  Cosmetica-Tratamente cosmetice faciale

Incepand cu alimentatia necorespunzatoare si continuand cu influenta poluarii si a stresului, dar mai ales cu cea a trecerii timpului, pielea noastra este mereu expusa si ca atare, sufera transformari permanente.

Venim in intampinarea acestor probleme, cu solutii profesionale, prin aplicarea tratamentelor cosmetice corespunzatoare. Afectiunile pielii isi vor lua ramas bun de la tine intrucat avem solutii si tratamente cosmetice pentru orice provocare:tratament de hidratarea a tenului, tratament cosmetic pentru acnee, tratament de curatare a tenului,  tratament pentru luminozitate,tratamente cosmetice  anti imbatranire si depigmentare.              

Va propunem deasemenea noile noastre tratamente IPL si LASER pentru acnee,pete pigmentare,cuperoza, capilare sparte,cu rezultate garantate 100%.                  

 Pentru orice tratament cosmetic poti apela cu incredere la serviciile salonului nostru din Cluj Napoca,Str.B.P.Hasdeu,nr.82.