Cosmetica-Epilat Cluj

    Epilare Ceara si Pasta de zahar

Mama Natură a avut un ciudat simţ al umorului sa lase pe lume pisici chele si femei care trebuie sa se epileze.

Promitem ca de la Salon Alisa sa plecati la fel de ,,epilate ’’ si tot cu zambetul pe buze, fie ca alegeti ceara traditionala, elastica, ceara de unica folosinta sau daca optati pentru epilarea cu zahar.

Salon Alisa va asteapta deasemenea si cu servicii de infrumusetare si rasfat pentru corpul dumneavoastra precum masaj, gomaj, impachetari corporale.

Salonul de epilat din Hasdeu v-a pregatit diverse modalitati de epilare, adaptate nevoilor pielii fiecarei cliente .

CEARA TRADITIONALA

Epilatul cu ceara traditionala vine in intampinarea clientelor care prefera caldura  cerii care sa le rasfete pielea si sa le scape de parul nedorit in acelasi timp.

Daca firele cresc in piele, acest tip de epilare cu ceara traditionale este solutia. Pentru epilatul inghinal  ceara traditionala ramane in continuare favorita clientelor noastre. Deoarece aceasta zona este una extrem de sensibila, cosmeticienele noastre o sa va trateze cu cea mai mare atentie cu putinta, astfel incat epilatul inghinal sa nu mai fie un subiect tabu ci o normalitate a ingrijirii dumneavoastra lunare. Chiar si penrtu clientele extrem de pudice vom face ca aceasta epilare inghinala sa devina un ritual firesc, care sa nu le mai faca sa se simta stanjenite. Puteti conta pe profesionalismul si discretia noastra.

Aceasta ceara este sterilizata in decantor la 120 grade.

 CEARA UNICA FOLOSINTA

Epilatul cu ceara de unica folosinta este indicat persoanelor cu sensibilitate la caldura, cu sensibilitate capilara si insuficienta venoasa(varice). Acest tip de epilat are avantajul de a prinde inclusiv firele foarte scurte de par. Este preferata celor care nu vor sa simta diferenta de temperatura intre piele si ceara.  Avantajul major al acestui tip de epilat este acela de a fi realizat in timp foarte scurt in cadrul salonului de epilat  Alisa.

CEARA ELASTICA
Epilatul cu ceara elastica este in trend in aceasta perioada. Acest tip de epilat este unul comfortabil si placut.

EPILARE CU ZAHAR

Epilarea cu pasta de zahar este cea mai sigura si recomandata metoda de epilat din cate există.

Nu are contraindicatii, nu contine decât compus 100% naturali, este delicată cu pielea, neaderand de

testurile vii. In procesul de epilare cu zahar vi se  face practic   un gomaj si un dresaj limfatic usor datorită specificului procedurii. Epilarea cu zahar este aleasa cel mai frecvent de gravide si persoanele cu pielea foarte sensibila. Aceasta metoda de epilat este 100% sigura si noninvaziva. Pasta de zahar pentru epilat pe care o folosim este si comestibiila, fapt care demonstrează încă o dată garanția că este o pasta organică .

Expertele noastre in epilat cu ceara va vor recomanda varianta cea mai potrivita pentru dumneavoastra.

EPILARE DEFINITIVA IPL

Dar daca sunteti in cautarea unei metode de EPILARE DEFINITIVA IPL, salonul nostru va poate ajuta si cu acest serviciu.